Stagiair(e) Marketing

Omschrijving

Stagiair(e) Marketing

 

Wij zijn per 1 februari 2019 op zoek naar een stagiair(e) ter versterking van onze marketingafdeling. Omdat leapp een snelgroeiend bedrijf is, zoeken we een enthousiaste stagiair(e) met een hands-on-mentaliteit. Ben jij de creatieveling met een passie voor marketing -& communicatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

 

Dit ga je doen:

Als Stagiair Marketing ga je je bezighouden met verschillende marketingprojecten, waaronder het creeëren van content en het opzetten en onderhouden van een blog en een vlog.

Daarnaast zet je Social Media, dat jij als geen ander kent, actief in om onze producten te promoten. Verder ondersteun je de afdeling bij het uitvoeren van e-mail campagnes, het opstellen van berichten voor de pers en coördineer je de marketingkalender.

 

 

Vereisten

Functie(eisen):

  • Je bent derdejaars student en volgt een studie op het gebied van Marketing en/of Communicatie;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Proactief, flexibel en leergierig; dit zijn woorden die jou beschrijven;
  • Je bent commercieel ingesteld;
  • Je over een zelfstandige werkhouding.

 

Wat wij jou bieden:

  • Een leuke maar vooral leerzame stage bij een snelgroeiend en dynamisch bedrijf;
  • Ruimte voor eigen initiatieven en goede ideeën;
  • Een marktconforme stagevergoeding.
  • Een lunch in onze bedrijfskantine

 

Over leapp

Als pionierende retailer is leapp in 7 jaar tijd uitgegroeid van Amsterdamse startup naar marktleider. Na een doorstart hebben we de ambitie om nog harder te groeien. Wij bieden een onweerstaanbaar alternatief aan iedereen die waanzinnige producten en service wil, maar niet het nieuwste van het nieuwste nodig heeft. Dat doen we door de producten van Apple een tweede leven te geven. Met behoud van de premium service, kwaliteit en garantie zoals je die van Apple gewend bent, maar met flink wat voordeel. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als gepassioneerd, open en informeel, met echte kansen voor talent.

 

 

Enthousiast geworden?

Heb jij een passie voor marketing, ben je dol op social media en ben je communicatief sterk? Solliciteer dan direct en upload je CV en motivatie via www.werkenbijleapp.nl.

Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met onze HR afdeling via 0628312899 of recruitment@leapp.nl