Stagiair(e) E-Commerce

Omschrijving

Stagiair(e) E-Commerce

 

Wij zijn per 1 februari 2019 op zoek naar een stagiair(e) ter versterking van onze E-Commerce afdeling. Omdat leapp een snelgroeiend bedrijf is, zoeken we een enthousiaste stagiair(e) met een hands-on mentaliteit.  Ben jij een leergierige student(e) met een passie voor digital marketing en kun je niet wachten om nog meer te leren over E-Commerce? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

 

Dit ga je doen als Stagiair(e) E-Commerce:

Je zorgt ervoor dat de website helemaal up-to-date is en je houdt je bezig met de optimalisatie van de conversie en het creeëren van SEO- en productcontent. Jouw doel: zorgen dat je de producten op een optimale manier presenteert aan de juiste potentiële klant. Dit doe je onder andere door het bijhouden en uitbreiden  van het SEA account. Daarnaast zorg je dat de product data klopt en up-to-date blijft.

 

Vereisten

Functie(eisen):

  • Je bent derdejaars student en volgt een studie op het gebied van Marketing en/of Communicatie en bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Proactief, flexibel en leergierig; dit zijn woorden die jou beschrijven;
  • Kennis van SEO en/of SEA is een pré
  • Je bent commercieel ingesteld;
  • Je over een zelfstandige werkhouding.

 

Wat wij jou bieden:

  • Een leuke maar vooral leerzame stage bij een snelgroeiend en dynamisch bedrijf;
  • Ruimte voor eigen initiatieven en goede ideeën;
  • Een marktconforme stagevergoeding.
  • Een lunch in onze bedrijfskantine

 

Over leapp

Als pionierende retailer is leapp in 7 jaar tijd uitgegroeid van Amsterdamse startup naar marktleider. Na een doorstart hebben we de ambitie om nog harder te groeien. Wij bieden een onweerstaanbaar alternatief aan iedereen die waanzinnige producten en service wil, maar niet het nieuwste van het nieuwste nodig heeft. Dat doen we door de producten van Apple een tweede leven te geven. Met behoud van de premium service, kwaliteit en garantie zoals je die van Apple gewend bent, maar met flink wat voordeel. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als gepassioneerd, open en informeel, met echte kansen voor talent.

 

 

Enthousiast geworden?

Heb jij een passie voor E-Commerce, ben je leergiering, en ben je communicatief sterk? Solliciteer dan direct en upload je CV en motivatie via www.werkenbijleapp.nl.

Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met onze HR afdeling via 0628312899 of recruitment@leapp.nl